Σχετικά με εμάς

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας: ``από το χωράφι στο ράφι`` και από τον ``καλλιεργητή στον καταναλωτή``. Για να ελέγχουμε όλα τα στάδια του προϊόντος, ιδρύσαμε την εταιρεία MARIANUM SEED όπου καλλιεργούμε, παράγουμε, μεταποιούμε και τυποποιούμε σύμφωνα με τα δικά μας standards. Έτσι τα προϊόντα μας φθάνουν στον καταναλωτή αναλλοίωτα με τις καλύτερες ποιοτικές προδιαγραφές και με προσιτές τιμές.

Λόγω της υπερβολικής χρήσης γεωργικών εφοδίων και των συνεπειών τους στο περιβάλλον και στην τροφική αλυσίδα αποφασίσαμε να ελέγξουμε την καλλιέργεια και να την προσαρμόσουμε στις προκλήσεις της εποχής. Καλλιεργούμε το γνωστό θεραπευτικό φυτό Γαϊδουράγκαθο (βασική του ουσία Σιλυμαρίνη) στην Ελλάδα στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με βιολογικές μεθόδους, παράγουμε ποιοτικά φυτά και εξαιρετικά προϊόντα σε διάφορες μορφές (σπόρος, τρίμμα, λάδι, τσάϊ) και σε ποικίλες συσκευασίες.

Είμαστε πιστοποιημένοι από τον οργανισμό Δ.Η.Ω που σημαίνει ότι το κάθε στάδιο (παραγωγής, επεξεργασίας) συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Τα προϊόντα μας συσκευάζονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους συσκευασίας με ISO22000:2005 σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα Ν2-CO2.

aboutaboutaboutaboutabout
  • πιστοποιησεις
  • 100
  • βιολογικες καλλιεργειες
  • 100
  • αγνες μεθοδοι
  • 100

Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες

- Ιάκωβος Θεοδοσίου ,Ιατρός-Διαιτολόγος
- Κόπολντ Μπέρνχαρντ, Ιατρός-Εναλλακτική Ιατρική
- Κατσάρα Αρετή, Οδοντίατρος
- Αργυρόπουλος Χαρίσης , Βιολόγος
- Κατής Νικόλαος ,Γεωπόνος
- Κατσάρα Μάρθα, Αισθητικός-Κοσμητολόγος
- Ακρίβος Αχιλλέας, Γεωπόνος

14

μοναδικες συσκευασιες

105

ικανοποιημενοι πελατες

3

διαφορετικα παρασκευασματα

25

διαφορετικοι συνεργατες

OI ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ SPECIALIST AWARDS 2021 BY GOURMET EXHIBITION

Τα SPECIALIST AWARDS 2021 by Gourmet Exhibition είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ με Έλληνες κριτές που γίνεται στον τόπο του.

Κορυφαία Ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται για μια θέση στα ράφια του κόσμου μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων.

Οι 100 κριτές Εξέχουσες Προσωπικότητες από το σύνολο της Ελληνικής γαστρονομίας, γευσιγνώστες, καθηγητές, σεφ, ερευνητές, δημοσιογράφοι γεύσης, θεωρητικοί γεύσης, κλήθηκαν να αξιολογήσουν 880 ελληνικά προϊόντα και να βραβεύσουν.

Μας τιμά η διάκριση με την βράβευση των προϊόντων μας!

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ  Marianum Seed -Όλφιτά Μarianum

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ    Marianum Seed-Έλαιο Γαϊδουράγκαθου

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οργανωτική επιτροπή και τους αξιόλογους κριτές!

SPECIAL AWARDS
SPECIAL AWARDS
SPECIAL AWARDS